Marles sh.p.k

Marles shpk eshte kompani qe merret me shitjen dhe perpunimin e drurit qysh nga vitet e 60-ta dhe vazhdon ende me traditen e saj ne menyre te drejt dhe te sinqerte ndaj klienteve.

Shitje

Ofrojme me shume se 300 lloje te drurit per shitje te importuara nga vende te ndryshme te botes.

Perpunim

Bejme perpunimin e drurit sipas kerkeses se klienteve.

Prodhim

Po ashtu merremi edhe me prodhimin e peletit ku tek ne mund te gjeni sa here te keni nevoje.

Sauna

Tani tek ne mund te gjeni edhe SAUNA me çmime te volitshme dhe kualitet shume te larte, poashtu gjate transportit do vij edhe ekipi i montimit te tyre.

Decking

Dru decking i perpunuar mire dhe kualitet te larte. I shfrytezueshem per terasa , bazen , fasade e shume ide te tjera.

Marles sh.p.k.

Marles sh.p.k. lojalitetin e saj ndaj klienteve te tyre e ofron nga e Hëna deri te Shtunën që nga ora 8:00 deri ne orën 17:00. Ju mirë presim!

Punet e veçuara

Y

“What is the point of being alive if you don’t at least try to do something remarkable?”

Janet Morris

“What is the point of being alive if you don’t at least try to do something remarkable?”

Willie Brown

“What is the point of being alive if you don’t at least try to do something remarkable?”

Sean Fisher

Let’s work together on your next web project

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.